Ben je gids, of wil je graag excursies gaan geven? Lees dan verder

Wil je excursies geven?
Ben je net als wij gek op Texel en vertel je graag over het eiland? Vind je het leuk om met een groep op pad te gaan en ze kennis te laten maken met een bepaald onderwerp of gebied? Kun je mooi vertellen, ken je de sterke verhalen of leuke weetjes? Neem dan contact met ons op. Zowel beginners als ervaren gidsen kunnen aansluiten.

Waarom Texel Excursies?
Ons doel is om uiteenlopende excursies aan te bieden, over natuur, cultuur, landschap en historie, voor kinderen en volwassenen.

  • Je kunt zelf aangeven wat voor excursie je graag zou willen geven. Ook kies je zelf de frequentie, duur, data en tijdstippen. Wil je elk weekend op pad? Of twee keer per jaar? Alleen in de schoolvakanties? Alles is mogelijk.
  • Wij verzorgen de reserveringen en zorgen voor publiciteit. We doen er alles aan om te zorgen dat je met een leuke groep op pad kunt.
  • Als gids ontvang je altijd €25,- per uur. Ook als er maar enkele mensen meegaan. In principe gaat vanaf drie deelnemers de excursie door.

Lijkt het je wat?
Heb je interesse, of vragen? Neem dan contact op met Henk: henk@texelexcursies.nl of 0610085634.

Excursie aanmelden
Werk je al met ons samen en wil je een nieuwe excursie laten invoeren in het systeem? Gebruik dan dit formulier. Hou er rekening mee dat we minimaal enkele weken de tijd nodig hebben om de excursie in te voeren en te zorgen voor publiciteit.