Teamuitjes

Texel Excursies organiseert teamuitjes en bedrijfsuitjes op Texel. We stellen geheel op maat een ochtend, middag, dag of weekend samen voor jou en je collega’s, sportteam of klas. Daarbij werken we samen met veel verschillende Texelse ondernemers.

Bekijk op deze pagina alle activiteiten. Deze kunnen gecombineerd worden en aangevuld met ontbijt, lunch of diner. Denk bijvoorbeeld aan een boerenlunch in de boet, of een barbecue op het strand. Ook wandel- en fietstochten (met een gids) behoren tot de mogelijkheden. Vertel ons jullie wensen via het formulier!

Aanvraagformulier

Aanbod

2022-07-25T13:46:18+01:00

E-scooters

Een leuke toevoeging aan jullie dag: het eiland verkennen op e-scooters! Of gebruik ze om van de ene naar de andere activiteit te rijden. CO₂-vrij, geruisloos en met je haren in de wind! Minimumleeftijd: 16 jaar.

 • vanaf 1 persoon
 • jaarrond
2022-07-25T11:37:53+01:00

Blokarten

In een ingenieuze wagen met een zeil tot wel 5 m2, bereik je verbluffende snelheden. Wind en laag water zijn nodig om te kunnen blokarten. Bij grotere groepen kun je in overleg met 2 personen in een kart. Minimumleeftijd: 12 jaar.

 • 10 – 20 personen
 • jaarrond
2023-08-14T09:38:33+01:00

Eiland Popquiz

Naast de reguliere Eilandquiz met vragen over Texel, kunnen jullie ook kiezen voor een ontzettend leuke Popquiz met 10 verschillende vragenblokken. Bijvoorbeeld intro’s raden, vertaalde teksten, fotorondes etc. Inclusief quizmaster en jury, beamer, beeldscherm, antwoordformulieren en leuke prijzen voor het winnende team. Deze quiz duurt ongeveer 2 uur, inclusief de prijsuitreiking en een korte pauze.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond
2023-08-14T09:38:24+01:00

Eiland Pubquiz

Naast de Eilandquiz kunnen jullie ook kiezen voor deze ontzettend leuke Texelse Pubquiz, met 10 vragenblokken over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld popmuziek, films, televisieprogramma’s, geschiedenis, sport, maar ook een Texel-blok. Ieder blok bestaat uit 5 vragen. Inclusief quizmaster en jury, beamer, beeldscherm, antwoordformulieren en leuke prijzen voor het winnende team. Deze quiz duurt ongeveer 2 uur, inclusief de prijsuitreiking en een korte pauze.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond
2023-08-14T09:37:55+01:00

Ranking your Colleagues

Een superleuk spel voor bedrijfsuitjes! In groepjes mogen de collega’s elkaar (maar ook zichzelf) ranken aan de hand van tien stellingen. De antwoorden en vooral de uitleg erbij zorgen voor een hilarische avond, die jullie niet snel zullen vergeten en waar de dagen erna nog veel over nagepraat wordt. Het gaat bij dit spel niet om het winnen, maar meer om de hilariteit. Maar… het team met het leukste en meest originele antwoord/uitleg tijdens deze avond gaat er toch met een leuke prijs vandoor.

Dit spel is uitstekend te combineren met een actief spel ’s middags (bijvoorbeeld een fietspuzzeltocht, Expeditie Robinson, of een solex(puzzel)tocht over Texel) en een Texelse barbecue of pizza-avond. We kunnen jullie team- of bedrijfsuitje naar jullie eigen wensen samenstellen en volledig verzorgen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond
2023-08-14T09:39:02+01:00

Ranking your Friends

Een superleuk spel om met je vriendengroep te spelen! In groepjes mogen de vrienden/vriendinnen elkaar (maar ook zichzelf) ranken aan de hand van tien stellingen. De antwoorden en vooral de uitleg erbij zorgen voor een hilarische avond, die jullie niet snel zullen vergeten en waar de dagen erna nog veel over nagepraat wordt. Het gaat bij dit spel niet om het winnen, maar meer om de hilariteit. Maar… het team met het leukste en meest originele antwoord/ uitleg tijdens deze avond gaat er toch met een leuke prijs vandoor.

Dit spel is uitstekend te combineren met een actief spel ’s middags (bijvoorbeeld een fietspuzzeltocht, Expeditie Robinson, of een solex(puzzel)tocht over Texel) en een Texelse barbecue of pizza-avond. We kunnen jullie team- of vriendenuitje naar jullie eigen wensen samenstellen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond
2023-08-14T09:38:51+01:00

TexelBingo

Erg leuk voor wat grotere groepen: TexelBingo! De quizmaster komt met een professionele Bingomolen naar jullie eigen locatie (een locatie huren via ons is ook mogelijk!) om een gezellige, maar ook hilarische, TexelBingo-avond te organiseren. Inclusief Texelse hapjes en drankjes en leuke Texelse weetjes tussendoor. En voor de winnaars is er natuurlijk een echte Texelse prijs te winnen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond
2022-07-25T13:18:55+01:00

Powerkiten

Na een korte instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Als je de beginselen onder de knie hebt, kun je een grotere powerkite krijgen. Hierdoor kun je je laten meetrekken over het strand en zelfs tricks toepassen! Minimumleeftijd: 10 jaar.

 • 10 – 40 personen
 • jaarrond
2023-08-14T08:45:20+01:00

Foto puzzeltocht over Texel

Een leuke en leerzame puzzeltocht om met bijvoorbeeld met je collega’s, familie of vrienden te spelen. Met de (elektrische) fiets, E-Chopper, solex of ander vervoermiddel ga je in groepjes op pad om in het zuidelijk deel van Texel, waar Texel ontstaan is, zoveel mogelijk foto-opdrachten uit te voeren. Nadat de spelbegeleider het spel heeft uitgelegd gaan jullie in groepjes op pad om zoveel mogelijk foto’s te maken van de omschreven locaties of gebouwen. Je krijgt hiervoor 3 uur de tijd. Na afloop sturen jullie de foto’s naar de spelbegeleider en wordt de uitslag op feestelijke wijze bekend gemaakt. Vanzelfsprekend wint het winnende team een leuke prijs.

 • vanaf 10 personen

 • jaarrond