Rondleidingen

Naast de Texel Biertoer is het ook mogelijk bij één van de brouwerijen een rondleiding te krijgen. Kies de brouwerij van je voorkeur en reserveer!

De Texelse Bierbrouwerij

De bierelaar neemt je mee tijdens een dorstmakend verhaal over de Texelse Bierbrouwerij inclusief proeverij. Onder het genot van 3 verschillende Texels speciaalbieren krijg je uitleg over de geschiedenis, ingrediënten en het brouwproces. Ook krijg je een origineel Texels souvenir cadeau voor mee naar huis.

Tesselaar Familiebrouwerij

Tijdens een rondleiding van 45 minuten word je meegenomen in de wereld van het bierbrouwen. Zie, Ruik, Proef en geniet van het leven in de bierbrouwerij. Tijdens de rondleiding krijg je een proeverij van 3 verschillende bieren in proefglaasjes. Er is ook een uitgebreide rondleiding die dubbel zo lang duurt.

Brouwerij TX

Wil je een kijkje achter de schermen van Brouwerij Stokerij Texel? Dat kan! Donderdag en zaterdag staan ze voor je klaar. Tijdens de rondleiding kom je zowel in de Stokerij als de Brouwerij.

Brouwerij De Boei en Distilleerderij de Lepelaar

Benieuwd naar de bieren en sterke dranken van Landgoed de Bonte Belevenis? Tijdens deze leuke en interessante rondleiding in Bierbrouwerij De Boei krijg je een persoonlijke en boeiende uitleg van de brouwmeester.