Eiland Popquiz

2023-08-14T09:38:33+01:00

Naast de reguliere Eilandquiz met vragen over Texel, kunnen jullie ook kiezen voor een ontzettend leuke Popquiz met 10 verschillende vragenblokken. Bijvoorbeeld intro’s raden, vertaalde teksten, fotorondes etc. Inclusief quizmaster en jury, beamer, beeldscherm, antwoordformulieren en leuke prijzen voor het winnende team. Deze quiz duurt ongeveer 2 uur, inclusief de prijsuitreiking en een korte pauze.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond

Eiland Pubquiz

2023-08-14T09:38:24+01:00

Naast de Eilandquiz kunnen jullie ook kiezen voor deze ontzettend leuke Texelse Pubquiz, met 10 vragenblokken over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld popmuziek, films, televisieprogramma’s, geschiedenis, sport, maar ook een Texel-blok. Ieder blok bestaat uit 5 vragen. Inclusief quizmaster en jury, beamer, beeldscherm, antwoordformulieren en leuke prijzen voor het winnende team. Deze quiz duurt ongeveer 2 uur, inclusief de prijsuitreiking en een korte pauze.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond

Ranking your Friends

2023-08-14T09:39:02+01:00

Een superleuk spel om met je vriendengroep te spelen! In groepjes mogen de vrienden/vriendinnen elkaar (maar ook zichzelf) ranken aan de hand van tien stellingen. De antwoorden en vooral de uitleg erbij zorgen voor een hilarische avond, die jullie niet snel zullen vergeten en waar de dagen erna nog veel over nagepraat wordt. Het gaat bij dit spel niet om het winnen, maar meer om de hilariteit. Maar… het team met het leukste en meest originele antwoord/ uitleg tijdens deze avond gaat er toch met een leuke prijs vandoor.

Dit spel is uitstekend te combineren met een actief spel ’s middags (bijvoorbeeld een fietspuzzeltocht, Expeditie Robinson, of een solex(puzzel)tocht over Texel) en een Texelse barbecue of pizza-avond. We kunnen jullie team- of vriendenuitje naar jullie eigen wensen samenstellen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond

TexelBingo

2023-08-14T09:38:51+01:00

Erg leuk voor wat grotere groepen: TexelBingo! De quizmaster komt met een professionele Bingomolen naar jullie eigen locatie (een locatie huren via ons is ook mogelijk!) om een gezellige, maar ook hilarische, TexelBingo-avond te organiseren. Inclusief Texelse hapjes en drankjes en leuke Texelse weetjes tussendoor. En voor de winnaars is er natuurlijk een echte Texelse prijs te winnen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond

Foto puzzeltocht over Texel

2023-08-14T08:45:20+01:00

Een leuke en leerzame puzzeltocht om met bijvoorbeeld met je collega’s, familie of vrienden te spelen. Met de (elektrische) fiets, E-Chopper, solex of ander vervoermiddel ga je in groepjes op pad om in het zuidelijk deel van Texel, waar Texel ontstaan is, zoveel mogelijk foto-opdrachten uit te voeren. Nadat de spelbegeleider het spel heeft uitgelegd gaan jullie in groepjes op pad om zoveel mogelijk foto’s te maken van de omschreven locaties of gebouwen. Je krijgt hiervoor 3 uur de tijd. Na afloop sturen jullie de foto’s naar de spelbegeleider en wordt de uitslag op feestelijke wijze bekend gemaakt. Vanzelfsprekend wint het winnende team een leuke prijs.

 • vanaf 10 personen

 • jaarrond

Ranking your Colleagues

2023-08-14T09:37:55+01:00

Een superleuk spel voor bedrijfsuitjes! In groepjes mogen de collega’s elkaar (maar ook zichzelf) ranken aan de hand van tien stellingen. De antwoorden en vooral de uitleg erbij zorgen voor een hilarische avond, die jullie niet snel zullen vergeten en waar de dagen erna nog veel over nagepraat wordt. Het gaat bij dit spel niet om het winnen, maar meer om de hilariteit. Maar… het team met het leukste en meest originele antwoord/uitleg tijdens deze avond gaat er toch met een leuke prijs vandoor.

Dit spel is uitstekend te combineren met een actief spel ’s middags (bijvoorbeeld een fietspuzzeltocht, Expeditie Robinson, of een solex(puzzel)tocht over Texel) en een Texelse barbecue of pizza-avond. We kunnen jullie team- of bedrijfsuitje naar jullie eigen wensen samenstellen en volledig verzorgen.

 • 12 – 60 personen

 • jaarrond

Titel

Ga naar de bovenkant