Informatie2023-03-13T14:09:48+01:00

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kortingscode of cadeaukaart gebruiken?2021-12-24T18:20:48+01:00

Kortingscodes en cadeaukaarten kunnen alleen gebruikt worden om excursies te reserveren die georganiseerd zijn door Texel Excursies. Een excursie die door bijvoorbeeld Natuurmonumenten of het Vogelinformatiecentrum wordt georganiseerd, wordt via hun website gereserveerd, daarom zijn onze codes hiervoor niet bruikbaar.

De code kan ingevuld worden tijdens het afrekenen. Dit doe je op de winkelwagenpagina.

Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden om cadeaukaarten te kopen.

Kan een excursie geannuleerd worden?2021-12-03T11:23:39+01:00

Texel Excursies houdt zich het recht voor om excursies op elk moment te annuleren. Dit wordt alleen gedaan in geval van noodweer of veel regen, wanneer de gids ziek is, of wanneer er te weinig aanmeldingen zijn. Bij annulering ontvang je bericht hierover via e-mail. Bij annulering door Texel Excursies worden de betaalde kosten teruggestort. Eventueel gemaakte reis- en overige kosten worden niet vergoed. Wij proberen de excursie opnieuw te plannen in dezelfde week, maar dit is niet altijd mogelijk. Kijk op de website voor een alternatieve excursie.

Krijg ik mijn geld terug als ik een reservering annuleer?2021-12-03T11:23:32+01:00

Het annuleren van een reservering is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van een excursie. Je ontvangt dan een code waarmee een andere excursie geboekt kan worden. Deze code vertegenwoordigt de waarde van de geannuleerde excursie. Annuleren kan uitsluitend per e-mail naar info@texelexcursies.nl of via je account op de website. Als je wel geboekt hebt, maar niet hebt deelgenomen en niet hebt geannuleerd binnen 48 uur ontvang je geen code. Het volgen van dezelfde excursie op een later moment is niet altijd mogelijk omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van gidsen en het aantal beschikbare plekken.

Kan ik mee als ik in een rolstoel zit of slecht ter been ben?2022-02-06T13:25:57+01:00

Onderaan de excursietekst op de excursiepagina staat aangegeven of de excursie rolstoeltoegankelijk is. We proberen ook zo goed mogelijk aan te geven of het een geschikte excursie is voor mensen die slecht ter been zijn. Valt dit toch tegen of zijn er problemen wat betreft toegankelijkheid? Laat het ons vooral weten!

Kunnen kinderen ook mee?2022-02-06T13:26:47+01:00

Onderaan de excursietekst op de excursiepagina staat bij ‘Leeftijd vanaf’ aangegeven hoe oud je moet zijn om mee te kunnen. Voor sommige excursies zijn er kindertickets tegen een gereduceerd tarief. Bijvoorbeeld voor kinderen van 0-4 jaar. Of voor kinderen t/m 12 jaar. Excursies speciaal op kinderen gericht staan in dit overzicht.

Waarom blijkt een excursie niet beschikbaar?2022-02-05T12:29:51+01:00

Het kan voorkomen dat een van de externe excursies (waarvoor je wordt doorverwezen naar een andere website), uitverkocht of geannuleerd is wanneer je deze wil reserveren. Via onze website kun je enkel inzien welke excursies aangeboden worden. Het is helaas mogelijk dat deze excursie op een gegeven moment niet meer beschikbaar is.

Kan ik ook telefonisch of aan de balie reserveren?2022-02-06T12:52:27+01:00

Helaas, er is geen balie… Ook telefonisch is Texel Excursies niet bereikbaar. Wil je toch erg graag bellen? Stuur dan een WhatsAppje naar 0610085634 zodat we je terug kunnen bellen.

Over Texel Excursies

Beleef het eiland eens ánders! Via Texel Excursies vind je de leukste excursies op Texel. Over de natuur, cultuur, het boerenland, de dorpen en de geschiedenis van het eiland. Op de website staan de excursies van verschillende organisaties en excursies die door onszelf zijn georganiseerd.

Leonie en Henk

Over ons

Texel Excursies is in 2022 opgericht door Leonie en Henk, naar aanleiding van de grote vraag naar excursies op Texel. Excursies over specifieke onderwerpen, excursies voor kinderen, rolstoeltoegankelijke excursies, excursies in het Duits… Om het aanbod te kunnen uitbreiden en overzichtelijk te maken zijn we begonnen met Texel Excursies. Inmiddels is Henk volledig eigenaar van het bedrijf.

Henk
Zo’n 30 jaar geleden spoelde Henk aan op Texel en hij woont nog steeds met veel plezier in Den Burg. Hij ontwikkelt nieuwe excursies en neemt graag (grote) groepen mee op pad om ze het eiland te laten zien. Als hij geen excursies geeft, doet hij voor weekblad Texel dit Weekend de sales. Henks favoriete plek op Texel is De Slufter, en dan vooral tijdens een storm.

In de media

Op deze pagina vind je artikelen over Texel Excursies die in de media verschenen zijn.

Zo werkt de website

Excursieplatform
Texel Excursies is een platform waarop de leukste excursies op Texel worden geplaatst.

Organisatoren
De excursies worden georganiseerd door veel verschillende aanbieders, waaronder Texel Excursies zelf. Voor het reserveren van excursies van andere organisaties word je verwezen naar een externe website. Excursies van Texel Excursies kun je rechtstreeks op deze website reserveren.

Reserveren
Reserveren kan op de betreffende excursiepagina. Je kiest een datum uit, vult het aantal deelnemers en je gegevens in, voldoet de betaling en ontvangt een bevestigings-e-mail.

Teamuitjes
We organiseren ook teamuitjes! Wil je met je collega’s, vrienden of klas op pad? Een ochtend, middag, dag of weekend? Wij stellen een leuk programma samen, geheel naar wens en in samenwerking met Texelse ondernemers!

Vragen
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Titel

Ga naar de bovenkant