Home Excursies Activiteit Workshop Boris de landschildpad

Datum

01 jun 2022
Verlopen!
Reserveren

Workshop Boris de landschildpad

Tijdens deze tekenworkshop krijg je veel informatie over verschillende soorten schildpadden, hoe leven ze, wat eten ze en waarom zijn het beschermde dieren. Natuurlijk ga je ook Boris natekenen (met houtskool en/of stiften) en mag je hem even “knuffelen” en met hem op de foto.

Pieternel Geurtz geeft de workshops samen met haar landschildpad Boris. Boris is geen gewone schildpad want hij heeft zelfs een eigen dagboekenserie. Het is een Russische viertener, hij heeft aan ieder pootje slechts vier tenen vandaar deze soortnaam en hij komt oorsponkelijk uit Rusland. Verder is hij vrolijk, lief, dapper, eigenwijs én geboren in Brabant, net zoals Pieternel zelf. Maar beiden wonen met veel plezier al vele jaren op Texel.

Boris heeft een eigen fan-pagina op Facebook en is ambassadeur van de Plastic Soup Foundation. Deze stichting strijd tegen plastic afval in zee (en op het land). Tijdens de workshop zal tevens aandacht besteed worden aan het gevaar van plastic afval in zee. Je krijgt ook een flyer mee én het email adres van Boris zodat je nog eens over het probleem van plastic afval met hem kunt mailen.

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Glaasje limonade en een koekje zijn inbegrepen.

Ben je enthousiast en wil je een workshop reserveren stuur dan een mail naar pieternelgeurtz@gmail.com. In principe geeft ze de workshops op woensdag na 11 uur maar ze wil ook best eens in goed overleg op een andere dag tijd vrij maken.

  • Leeftijd vanaf: 0
  • Rolstoeltoegankelijk: Ja
  • Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn: Ja
  • Hond welkom: Nee

Locatie

Ateliergalerie De Garage
Elemert 16, Den Burg

Vervoer

Niet van toepassing

Organisatie

Pieternel Geurtz
Email
pieternelgeurtz@gmail.com
QR code

Toegankelijkheid

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant