Home Excursies Activiteit Texel souvenir schilderen

Datum

01 jun 2022
Verlopen!
Reserveren

Texel souvenir schilderen

Met acrylverf schilder je naar aanleiding van een foto die je zelf gemaakt hebt met je mobiele telefoon. Bijvoorbeeld een foto van een schaap of zeehond, de vuurtoren, een kotter, een strandpaal etc. Pieternel heeft natuurlijk voor de zekerheid Texelse ansichtkaarten die je eventueel ook kunt gebruiken ter inspiratie. Ben je klaar, dan signeer je het schilderijtje als een echte schilder. Het wordt daarna met vernis gelakt.

Pieternel Geurtz is niet alleen kunstenares maar ook docent tekenen, schilderen en CKV. Ze heeft jarenlang les gegeven op de Texelse scholengemeenschap. Nu ze niet meer werkt geeft ze korte workshops aan iedereen die dat wil, gewoon omdat je het leuk vindt om creatief te zijn of juist omdat je wat wilt leren. Maar ook omdat je op Texel op vakantie bent en je een eigen souvenir wilt schilderen op een klein schilderdoekje, dat je naderhand thuis op een ezeltje op een speciale plek neerzet als herinnering aan het prachtige eiland. Het mini doekje is maar 7×7 cm en je krijgt het ezeltje er bij.

Let op: acrylverf moet je mengen met water maar als het droog is krijg je het niet meer uit je kleren. Vandaar dat je een schort aan krijgt en dat je de mouwen moet opstropen. In principe is de workshop buiten, maar als het slecht weer is, dan binnen.

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Glaasje limonade en een koekje zijn inbegrepen.

Ben je enthousiast en wil je een workshop reserveren stuur dan een mail naar pieternelgeurtz@gmail.com. In principe geeft ze de workshops op woensdag na 11 uur maar ze wil ook best eens in goed overleg op een andere dag tijd vrij maken.

  • Leeftijd vanaf: 0
  • Rolstoeltoegankelijk: Ja
  • Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn: Ja
  • Hond welkom: Nee

Locatie

Ateliergalerie De Garage
Elemert 16, Den Burg

Vervoer

Niet van toepassing

Organisatie

Pieternel Geurtz
Email
pieternelgeurtz@gmail.com
QR code

Toegankelijkheid

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant