Datum

08 apr 2022
Verlopen!

Tijd

11:30 - 16:45

Prijs

€95.00
Reserveren

Texel Biertoer – XL

Speciaal voor de speciaalbier-liefhebber! Texel Biertoer – XL is een tocht langs de vier verschillende brouwerijen op het eiland. Je krijgt er een kijkje in de keuken en komt alles te weten over de verschillende brouwerijen, het brouwproces, Texelse ingrediënten en seizoensbieren. En laten we het belangrijkste onderdeel niet vergeten: je kunt volop proeven!

Drie verschillende toers
Met de Texel Biertoer – XL bezoek je alle vier de brouwerijen, en krijg je een boerenlunch bij Schapenbedrijf De Waddel. De XL toer is inclusief chauffeur! Je kunt ook kiezen voor de Texel Biertoer – West waarbij je langs de Tesselaar Familiebrouwerij, de Texelse Bierbrouwerij en Brouwerij De Boei gaat. Of voor Texel Biertoer – Oost, waarbij je in plaats van De Boei, Brouwerij TX aandoet.

Je Texel Biertoer chauffeur
Bij de Texel Biertoer XL word je door een chauffeur opgehaald bij de eerste brouwerij. Hij brengt je langs de vier brouwerijen en De Waddel voor de lunch. De chauffeur kan je tijdens de trip van alles vertellen over de verschillende brouwerijen.

Programma
Het programma van Texel Biertoer – XL gaat stipt 11.30 van start bij Familiebrouwerij Tesselaar in Den Burg. Na een rondleiding en proeverijtje gaan jullie door naar Schapenbedrijf De Waddel voor een heerlijke boerenlunch, waarbij verteld wordt over de link tussen Texels bier en de Texelse schapen. De volgende stop is de Texelse Bierbrouwerij bij Oudeschild waar je een proeverijtje op het terras krijgt. Daarna ga je langs Brouwerij TX in Oosterend en vervolgens bij Brouwerij De Boei bij Den Hoorn, waar je na een rondleiding en proeverijtje ook het Biertoer-pakket ontvangt. De toer is afgelopen rond 16.45. Je kunt jezelf nu een Texels-bier-kenner noemen.

Proeven
Bij elke brouwerij kun je tot 300ml bier proeven. Houd hier rekening mee als je na afloop van de Biertoer nog naar huis moet rijden.

Je kunt uiteraard alleen deelnemen aan de Biertoer als je 18 jaar of ouder bent.

De Texel Biertoer – XL gaat door vanaf 5 deelnemers.

  • Leeftijd vanaf: 18 jaar
  • Rolstoeltoegankelijk: Nee
  • Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn: Ja
  • Hond welkom: Nee

Locatie

Tesselaar Familiebrouwerij
Spinbaan 11, Den Burg

Vervoer

Bus
Texel Excursies

Organisatie

Texel Excursies
Phone
0610085634
Email
info@texelexcursies.nl
QR code

Toegankelijkheid

Geef een reactie

Titel

Ga naar de bovenkant